Laser en IPL

Defenitief ontharen

Ervaar het heerlijke gevoel van een definitief gladde huid zonder vervelende stoppels.
- U bespaart tijd en geld;
- Veelvuldig scheren of harsen behoort tot het verleden.

Weg met overbeharing

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase. Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.
Omdat de verschillende haren zich niet gelijktijdig in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een blijvend resultaat te garanderen. Normaal gesproken zijn 6-10 of meer behandelingen nodig met een tussentijd van 2-4 en 6 weken noodzakelijk om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

Gegarandeerde professionaliteit

Door het gebruik van de allermodernste apparatuur garanderen wij u een aangename methode van de hoogste kwaliteit. Onze jarenlange ervaring met definitieve ontharing en de voortdurende bijscholing zijn kenmerkend voor onze professionaliteit en betrouwbaarheid.

Geavanceerde IPL–methode

Deze moderne en werkzame manier om haren definitief te verwijderen, maakt gebruik van de zogenaamde xenon-lichtflitsen-methode die pijnloos en soepel toe te passen is op elke plek van het lichaam. Voor de optimale geleiding van het xenon-licht wordt het te behandelen lichaamsdeel van een gel voorzien. Met behulp van een applicator wordt de lichtflits langs de haarwortel in het haarzakje geleid. De energie wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er zich daar geen haargroei meer ontwikkelen. Deze geavanceerde methode blijkt effectief bij nagenoeg alle haar- en huidtypes.