Ozontherapie

OZONTHERAPIE IN DE COSMETOLOGIE DE TOEKOMST OP GEBIED VAN HUIDVERBETERING EN FIGUURCORRECTIE. OZONTHERAPIE IS EEN EFFECTIEVE METHODE VOOR HET VERJONGEN VAN HET LICHAAM EN GELAAT.

In een speciaal aangepast pak krijg je een ozonzuurstofbad gedurende 15min . De ozon opent je poriën en stimuleert de verwerking van afvalstoffen. Je huid past zich stelselmatig aan en sluit perfect om je lichaam op de plaatsen waar overtollig vet wordt verloren. Het gevolg: een mooie, strakke en gezonde huid én cellulitisafname. Nadien nog een heerlijke douche en je voelt je weer herboren.

De ozon zorgt voor – afweer van giftige stoffen
-revitaliseert huidcellen, voorkomt verslapping van de huid-draagt bij tot de afname van cellulitis
-draagt bij tot afname van acne
-is doorbloedingsbevorderend
-vertraagt het verouderingsproces van de huid
- vertakking en versterking van de huid
 – verplicht het weefsel en de cellen terug te ademen

Behandelen met ozon op schimmelvoeten:

  • Kleine spataderen.
  • Striemen.
  • Cellulite.
  • Verbeteren van haargroei.
  • Versteviging poep + lifting.
  • Littekens.
  • Eczeem.
  • Psoriasis.
  • Huidverjonging (rimpels).
De toepassing van ozon in de geneeskunde begon in de eerste helft van de 20ste eeuw. In het begin werd ozon gebruikt als antiseptische middel. vanaf de jaren 70 zijn in Europa globaal studies over ozontherapie begonnen. Artsen krijgen meer en meer positieve feedback over de onderzoeken en wonderbaarlijke eigenschappen van ozon.

Doordat de werking van ozon op het menselijk lichaam en gezondheid steeds duidelijker worden, is de populariteit van deze therapie aanzienlijk toegenomen . Tegenwoordig wordt ozontherapie toegepast in klinieken verspreid over de hele wereld en geeft de internationale vereniging van ozon, tientallen lezingen en congressen in heel de wereld. Elk jaar komen er nieuwe klinieken en centra bij die onderzoeken voeren naar ozontherapie.

Ons Cosmetisch Salon voor huidverbetering is uitgerust met de beste technieken en meest betrouwbare  en modernste ozonator op de markt. Ozontherapie in de cosmetologie is het geheim  wapen van de Russische en Italiaanse centra.

Ozontherapie is een efficiënte methode van gas ozon

Dus ideaal voor het verjongen van het lichaam en gelaat, verwijderd cellulitis zorgt tevens voor sterke en snelle gewichtsreductie en een hoge verbetering van de immuniteit.
Het helpt bij de behandeling van acné huiden , couperose, slappe huid en dubbel kin.
Het werkingsmechanisme van ozon is het zuurstoftekort in de huid te verbeteren en daardoor het tekort aan collageen en elastine terug op peil te brengen.

Het verminderen van collageen en elastine is een van de oorzaken van huidveroudering en dit is net waarom ozontherapie zo goed is. Bin de behandeling worden lichaam verzadigd met zuurstof, worden de slapende cellen geactiveerd, worden de rimpels gladgestreken en helpt sterk tegen oedeem. Ook hebben we klanten die met ozontherapie terug haargroei krijgen. Dankzij actieve zuurstof in het lichaam, verkrijgt men een totaalherstel en worden vrije radicalen, afvalstoffen, afvalstoffen en toxines verwijderd waardoor uw vitaliteit toeneemt.

De behandeling op zich duren niet langer dan 30 min zonder lymfedrainage (+- 20 min extra) als de therapie op het lichaam wordt gedaan. Soms merkt  men al mooie resultaten 2 dagen na de eerste behandeling. Om echter mooi resultaat op lange termijn te verkrijgen is het nodig om een kuur te verkrijgen van minimum 10-12 beurten meestal in combinatie met massage, en voor Acne met LED Therapie.

Voor afslanking of figuurcorrectie krijg je eerst ozontherapie waarna gedurende 30 min een lymfedrainagepak aangetrokken wordt om de afvalstoffen af te voeren .. met mooi resultaat op korte tijd. Veel water drinken na de behandeling is de boodschap!

110 euro per bahandeling  met Lymfedrainage 30 min. inbegrepen.