Permanente make-Up

Permanente Make-Up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien! Maar ook voor diegene die weinig tijd heeft of moeite met zichzelf op te maken of wanneer u allergisch bent voor gewone make up is permanente make up vaak de oplossing.

Met sporten, zwemmen of in de sauna, uw make up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit!

Permanente make-up (PMU)  kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. PMU blijft gemiddeld een tot drie jaar mooi zitten afhankelijk van uw huidtype en levensstijl, soms wel tot vijf jaar !

Vaak is het mooist als u elke 1à 2 jaar een retouche- behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.  Er zijn veel verschillende technieken en mogelijkheden op gebied van PMU ook komen er steeds nieuwe technieken bij.

3D HAIRSTROKE

Dé techniek voor natuurlijke wenkbrauwen

Met de unieke hairstroke-methode creëren we (weer) de natuurlijke wenkbrauwen die passen in uw gelaat! Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net wat voller, langer of breder wil. Ook is permanent make-up (pmu) dé manier om slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven.

HOE WERKT HET?

Met 3 tot 5 haarfijne naaldjes worden de pigmenten in de huid aangebracht, in de vorm van haartjes.  De eerste behandeling duurt zo’n twee uur. Inclusief intake waarin de mogelijkheden, kleuren, ect worden besproken.
Is permanente make up iets voor u? Dan wordt het wenkbrauw-model getekend passend bij uw gezichtsvorm, bij uw natuurlijke wenkbrauw en uw eigen wensen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we beginnen met het pigmenteren.

Vier tot zes weken later komt u terug voor de nabehandeling plaats: de pigmentatie kan op sommige plekjes minder goed gepakt hebben deze worden bijgewerkt.  En uw pigmentatiekleur kan eventueel donkerder worden gemaakt. Vervolgens komt u na 4 tot 6 weken nogmaals terug voor een controle behandeling bij STUDIO PERMANENTE MAKE UP  bestaat dus de gehele behandeling uit drie gedeeltes.

SHADOW – OMBRE

Dé techniek voor volle poederachtige wenkbrauwen

Met de Shadow techniek creëren we een poeder achtige wenkbrauw te vergelijken met een aangebrachte wenkbrauwpoeder of potlood. De Shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige Hairstroke.

Met de Ombre techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger gepigmenteerd dan het midden en het einde van de wenkbrauw.

HAIRSTROKE – SHADOW COMBI

Het  beste van beide technieken gecombineerd, volle zachte wenkbrauwen maar niet te strak door de Hairstrokes.

EYELINERS

Altijd sprekende ogen, zonder uitgelopen eyeliner!

Dan is eyeliner pigmentatie ideaal voor u!   U kunt kiezen voor een smalle of volle eyeliner, strakke of juist een potloodlijn. Ook kunt u kiezen voor enkel een infralash; een pigmentatie tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct een vollere oogopslag!

FULLIPS – LIPCONTOUR

Nooit meer uitlopers van de lipstick in de rimpeltjes rondom de mond en nooit meer verdwenen lipstick

FULL LIP PIGMENTATIE OF LIP CONTOURPIGMENTATIE

Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een lipcontour die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden met een zachte schaduw die overloopt in nagenoeg uw eigen lipkleur. Ook pigmentverlies kunnen we corrigeren of de volledige lippen in een ander tintje kleuren  met een full lips pigmentatie.

Hoe werkt het?

De eerste pigmentatie en intakegesprek duurt ongeveer 2 uur. Na 4 weken komt u terug voor de (tweede) retouche  behandeling om de pigmentatie bij te werken. Vervolgens komt u na 4 tot 6 weken nogmaals terug voor controle, eventueel de laatste puntjes nog bij te werken.

NAZORG:

U zult voor de nazorg rekening moeten houden met een genezingstijd van zo’n 7 dagen. Tijdens de genezingstijd houd u uw pigmentatie vijf tot zeven dagen droog. Plan uw pigmentatie dus niet nét voor een belangrijke afspraak of een vakantie.  Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.  Tijdens het intake gesprek zal ik u de nazorg zorgvuldig uitleggen.

Voor de behandeling wordt een toestemmingsformulier met u doorgenomen sommige gezondheidsproblemen kunnen een nadelig effect hebben op het pigmenteren, tijdens het intakegesprek zal ik u hierover verder informeren.